Kickart

Dag meiden hier kunnen jullie informatie vinden over hoe en wat. Lees onderstaand bericht even door. Groetjes Ton

We gaan als het goed is de eerst volgende les de schetsen maken in de ruimtes van de eendracht.

-We gaan kijken of er iemand is die graffiti les kan geven de volgende les.

Liedjes oefenen, tekst schrijven en werken aan de dinosaurus gaat ook gebeuren!

Beste leerlingen,

Ik mail u over het volgende, mijn naam is Darnisha Daniël. Samen met  Servaas Roelandse heb ik in opdracht van h3h Biënnale een nieuw kunstinitiatief opgezet voor Brabantse jongeren. Onder de naam FACE YOURSELF gaan we hierin op zoek naar de nieuwe generatie jong beeldend talent. 

We dagen Brabantse Jongeren (12-18 jaar) uit om een collage vanuit het thema Zelfportret op te sturen. Een deskundige jury selecteert uit alle inzendingen vijf talenten. Zij krijgen een masterclass en een artist-in-residence onder begeleiding aangeboden in Museum MOYA in Oosterhout. Dit is een unieke kans voor de vijf jongeren om zich verder te ontwikkelen en zich voor te bereiden op een eventuele studie binnen het kunstonderwijs.

In de jury zitten o.a. Hendrik Driessen, Rebecca Nelemans en Geert Kollau.

FACE YOURSELF is een oproep aan alle Brabantse jongeren: ‘Laat je zien en ben trots op wie je bent!’. We willen ervoor zorgen dat de oproep zo breed mogelijk wordt verspreid.

Het is daarom dat ik u mail. Olivier de Jong heeft ons gewezen op uw rol als intermediair kunsteducatie. We zouden graag met u in contact komen om te kijken wat er verder nog mogelijk is om Brabantse Jongeren te bereiken.

Ons promotie-plan ziet er tot nu toe als volgt uit: 

  • Een week geleden hebben alle middelbare scholen in Brabant van ons over de post een promotiepakket ontvangen, met begeleidende brief aan de kunstvakdocenten om de oproep in de les kort te behandelen.

Ook alle kunstinstellingen, cursuscentra en bibliotheken hebben eenzelfde pakket ontvangen.

  • Deze linktree gebruiken we om naar door te linken naar o.a social accounts en hier vind je alle info plus trailer te bekijken.
  • Verder posten we om de twee dagen op de socials en zijn we gestart met het 1 op 1 benaderen van jongeren op de socials.

Vriendelijk groeten, Darnisha Daniel