Muziek van Hendriks viert verdriet

Hier vind je de opnames van de liedjes uit de voorstelling Hendriks viert verdriet die ik samen speelde met Richard Severijns.

Oren = Over baby’s met grote oren

 

Hoe zou het toch met moeder zijn? = Laten we ze niet vergeten.

 

Een ode aan de buik. = Daar waar ons gevoel zit, een gezellige meezinger.

 

Ze houdt van mij = Nou vooruit dan

 

Het roze jurkje = Over mijn zus die een tijdje niet thuis woonde maar in een astma instituut, zo ging dat. Ze was 6 jaar, een beetje te jong voor zoiets dus.

 

Boudewijn = Rijkdom en dan?

 

Adrie speelt toneel = De originele versie van dit nummer over een collega

 

Het vieren van verdriet = Als het dan al zo is, laten we het dan vieren. Mijn eerste voorstelling heette 1t. Dat stond voor 1 Ton, de tweede was twee thee en derde zou de naam ver3t krijgen. Als dat op dat moment een iets te proportioneel deel van je leven is wordt het lastig. Omdat 4t de daaropvolgende zou zijn koos ik voor Hendriks viert verdriet. Ik schreef wat en Rein Akkermans maakte er een lied van wat ik weer verder bewerkte enfin… luister maar.

4tver3t - Ton Hendriks

Bel nu