Wie is hij?

Over het Verleden.

Ton is in Oosterbeek geboren en kwam in de jaren 70 naar Uden in Brabant. Vanaf 1977 speelt hij toneel, begonnen bij het Theaterlaboratorium van Roy Grünewald in Uden. Later zette hij met Rob Vrolijk, René Jagers en Hedy Grünewald ONS-producties op, het latere 3 Ons uit Tilburg. In 1984 is hij begonnen met regisseren van toneelgroepen.

En nu….

Hij presenteert, schrijft toneelstukken, maakt muziek en bracht een volledig zelf geproduceerde CD uit. Hij maakt videofilms voor onder andere Malmberg, Stichting de Nees, Savant, Dormio, Stemp, Jeugdtheater Carrousel, Het Hooghuis in Oss en bouwt af en toe een site. Hij acteert voor de escaperooms Kamer 237 en leent zijn stem voor “de conciërge” en “Lost and found” in Volkel.

foto: Wim Roefs

 

Verder neemt hij onderdelen van bedrijfstrainingen voor zijn rekening en voert gesprekken ter verheldering. Meer hierover is te vinden op  www.carlabloemen.nu of stel een vraag op de contactpagina.

Hij gaf les aan jongeren in het voortgezet onderwijs. Hij werkt als docent voor verzorgenden/verpleegkundigen op het MBO en de AIO’s aan de universiteit van Maastricht. Hij speelde twee solovoorstellingen met liedjes en muziek en samen met gitarist Richard Severijns maakte hij nog 2 voorstellingen.

Meer weten? Google maar eens. of… klik hier

Heeft u vragen of wilt u reageren, dat kan via de contactpagina.